Waarom kiezen voor ons schildersbedrijf?


We zijn een gemotiveerd schildersbedrijf; jong, dynamisch, flexibel en steeds bereikbaar. We streven naar ‘het betere schildersbedrijf’ door het continue bijscholen, door de opgebouwde ervaring, door het blijven zoeken naar de beste produkten en het eerst zelf uittesten van elk product dat wordt gebruikt, maar ook door aandacht te geven voor het milieu en veiligheid (VCA label).

Er is een garantie op de geleverde werken, want duurzaamheid is een prioriteit voor ons.

We zijn vooral actief in Brugge, Knokke-Heist en omstreken. West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.

"Ons bedrijf werkt samen met vaste vakkundigen waardoor een totaalaanpak kan worden gerealiseerd."

Zaakvoerder Jan-Pieter Denys werd geboren aan de kust. Als oudste telg van het gezin leerde hij het reilen en zeilen kennen binnen een familiaal bedrijf.

Enerzijds werd hij geboeid door de impact van weersomstandigheden op hout en schilderwerken, anderzijds werd hij geprikkeld tijdens zijn reizen door de variaties en cultuurgebonden decoratieve afwerkingen.

Hij is overtuigd van het belang van kwaliteit en vertrouwen, van kennis en passie , maar vooral van de continuiteit in het kwalitatief hoogstaand werk leveren.

Diverse opleidingen en hard werken liggen hierbij aan de basis. Na enkele jaren in bijberoep als schilder – decorateur zette hij uiteindelijk de stap om in 2007 Denys Designs op te richten.

Schildersbedrijf Denys