Vernieuwen van faience en tegels

Denysdesigns is expert in het vernieuwen van faience en tegels


Vanuit onze passie voor authenticiteit en renovatie bieden wij u speciale decotechnieken aan voor het vernieuwen van faience en tegels.
Hiermee krijgen tegels en faience een uitzonderlijke opsmuk en een uniek karakter !

Misschien is uw oude faïence of tegelvloer ook verouderd en wil u graag een nieuwe en frisse aanblik !? Dan maken wij die droom voor u met passie waar!

Het vernieuwen van faience en tegels door deze te vervangen vergt doorgaans heel wat kap- en breekwerk. Bijgevolg is er vaak een risico op beschadigingen van de ondergrond.
Dit brengt niet enkel heel wat puin en stof met zich mee. Maar hierdoor kan het werk alsook de kostprijs aanzienlijk oplopen.

Onze kwalitatieve stuctechnieken zijn dé oplossing om uw oude faïence of tegelvloer om te toveren tot een natuurlijk én tijdloos oppervlak!
Want in de meeste gevallen hoeven de oude tegels zelfs niet afgekapt te worden ! Dankzij onze doorgedreven kennis en ervaring kunnen stuctechnieken bovenop de bestaande faience of tegels worden gezet.
Bovendien bieden we ook waterdichte oplossingen voor de badkamer en inloopdouche! Klik hier voor waterdichte stuc

Op die manier krijgt u een uniek en natuurlijk eindresultaat, naadloos, makkelijk onderhoudbaar, én in het kleur van uw dromen !

 

 

Oude tegelvloer vernieuwen ? Klik HIER

 

vernieuwen van faience en tegels